HIZLI DESTEK
Malzemeler
- 1000 gr Ustam Krema
- 2480 gr bitter kuvertür
- 1600 gr toz şeker
- 1240 gr un
- 8 çay kaşığı vanilya özü
- 32 adet yumurta
- Tuz
Süslemek için:
- 400 gr krema
- 320 gr bitter çikolata
- 1600 gr file badem
Hazırlanışı
- Ustam Krema ve bitter kuvertürü benmaride eritin. Oda sıcaklığına gelmesini bekleyip ardından şekeri ekleyin ve çırpın. Daha sonar yumurtaları tek tek katın ve çırpmaya devam edin.
- Ardından vanilyayı ekleyip karıştırın. Un ve tuzu katın.
- Hazırladığınız hamuru dikdörtgen kalıba koyup 180 ºC ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Soğuduktan sonar kalıptan çıkarın, kare şeklinde kesin.
- Süslemek için bitter çikolatayı krema ile birlikte benmaride eritin ve 5-10 dakika bekleyin.
- Brownie’yi servis tabağına alın. Üzerine çikolata sos dökün. İtalyan usulü dondurma ve file badem ile birlikte servis yapın.