HIZLI DESTEK

JALUZİ

Malzemeler

  • Ustam Puff Börek ile hazırlanmış 1 kg milföy hamuru
  • 50 gr Ustam Catering 
  • Paket Margarin 
  • 1 kg ıspanak 
  • 250 gr lor peyniri
  • 100 ml süt

Hazırlanış

  • Ispanağı ince ince kıyın. Ustam Catering Paket Margarin ile kavurun. Peynir ve sütü ekleyerek ateşten alın.
  • Milföy hamurunu ikiye ayırıp her birini merdane ile açıp 10 cm’lik karelere kesin.
  • Kestiğiniz hamurların yarısının üzerine hazırladığınız içten koyun. Kalan hamurları kafes kesici ile şekillendirip ıspanaklı için üzerine kapatın.
  • Hazırladığınız börekleri tepsiye dizip 200 ºC ısıtılmış fırında pişirin.