HIZLI DESTEK
Malzemeler
- 450 gr Ultra Ustam
- 1 kg un
- 100 gr pudra şekeri
- 50 gr Ustam Ayçiçek
- 500 gr şekersiz şanti
- Kestane
- Damla çikolata
Hazırlanışı
- Un, pudra şekeri, Ultra Ustam, Ustam Ayçiçek ve şekersiz şanti ile hamuru oluşturup 25 gramlık parçalara ayırın.
- Her parçayı daire şeklinde açın. İçerisine 25 gr püre haline getirdiğiniz kestaneyi damla çikolata ile karıştırarak koyun.
- Kestane püresi ile hamurun eşit miktarda olmasına dikkat edin. Hamuru kapatıp üzerine elinizle hafifçe bastırın.
- Ön yüzünü toz şekere bastırıp üstüne ince kesiklerle pencere açın.
- 170 derece ısıtılmış fırında 15 dakika kızarana kadar pişirin.
- Soğuduktan sonra üzerine tarçın serpin.