HIZLI DESTEK

KESTANELİ TARÇINLI KURABİYE

Malzemeler

  • 450 gr Ultra Ustam
  • 1 kg un
  • 100 gr pudra şekeri
  • 50 gr Ustam Ayçiçek
  • 500 gr şekersiz şanti
  • Kestane
  • Damla çikolata

Hazırlanışı 

  • Un, pudra şekeri, Ultra Ustam, Ustam Ayçiçek ve şekersiz şanti ile hamuru oluşturup 25 gramlık parçalara ayırın.
  • Her parçayı daire şeklinde açın. İçerisine 25 gr püre haline getirdiğiniz kestaneyi damla çikolata ile karıştırarak koyun.
  • Kestane püresi ile hamurun eşit miktarda olmasına dikkat edin. Hamuru kapatıp üzerine elinizle hafifçe bastırın.
  • Ön yüzünü toz şekere bastırıp üstüne ince kesiklerle pencere açın.
  • 170 derece ısıtılmış fırında 15 dakika kızarana kadar pişirin.
  • Soğuduktan sonra üzerine tarçın serpin.