HIZLI DESTEK

MANTARLI PİZZA

Malzemeler

  • Ustam Milföy ile hazırlanmış 1 kg milföy hamuru
  • Ustam Ayçiçek Yağı
  • 100 g jambon
  • 100 g mozzarella peyniri
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 200 g mantar
  • Maydanoz
  • Çeşnili baharat

Hazırlanışı

  • Jambonu küçük parçalara kesin. Mozzarella ile karıştırın. Mantarı ince ince kıyın.
  • Milföy hamurunu ince bir tabaka halinde açın. Dilediğiniz büyüklükte dörtgenlere kesin. Her bir parçanın ortasına hazırladığınız içi paylaştırın ve sonra hamurları kısa kenarları ortada buluşacak şekilde kapatın ve ek yerleri alta gelecek şekilde tepsiye dizin.
  • Milföylerin üzerine yumurta sarısı sürün ve mantarları dizin. Mantarların üzerine bir fırça yardımıyla Ustam Ayçiçek Yağı sürün ve 180ºC ısıtılmış fırında pişirin.