Jambonu küçük parçalara kesin. Mozzarella ile karıştırın. Mantarı ince ince kıyın.
Milföy hamurunu ince bir tabaka halinde açın. Dilediğiniz büyüklükte dörtgenlere kesin. Her bir parçanın ortasına hazırladığınız içi paylaştırın ve sonra hamurları kısa kenarları ortada buluşacak şekilde kapatın ve ek yerleri alta gelecek şekilde tepsiye dizin.
Milföylerin üzerine yumurta sarısı sürün ve mantarları dizin. Mantarların üzerine bir fırça yardımıyla Ustam Ayçiçek Yağı sürün ve 180ºC ısıtılmış fırında pişirin.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.