Badem ezmesini ufalayıp yumurta akını ekleyerek mikserle karıştırın. Hiç pütür kalmamasına dikkat edin.
Bir spatula yardımıyla hamurun üzerine düzgünce yayın.
Hamurun iki yan kenarını ortada birleştirin. Kenarlarını bir kez daha ortaya doğru katlayın. Elde ettiğiniz parçayı uzunlamasına birbiri üzerine kapatıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
Fırın tepsisine yağlı kağıt veya un serpin. Hamuru 1 cm kalınlığında dilimler halinde kesip tepsiye yerleştirin. Elinizle hafifçe bastırın.
Önceden 200˚C ısıttığınız fırının alttan 2. Rafında 20 dakika pişirin. Kayısı marmeladını kısık ateşte ısıtın. Palmiyelerin üzerine fırça ile sürüp ılık olarak servis edin.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.