HIZLI DESTEK

ARMUTLU TART

Malzemeler

  • 240 gr Ustam Krema
  • 350 gr un
  • 150 gr toz şeker
  • 2 adet yumurta
  • 8 adet armut
  • 4 yemek kaşığı limon suyu
  • 2 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 60 gr yulaf ezmesi
  • Bir tutam tuz

Hazırlanışı

  • Armutları soyun, üzerine limon suyu sürün.
  • Ustam Krema’yı şeker ve tuz ile çırpın, içine yumurtayı katın. Kabartma tozu ilave ettiğiniz unu ekleyip karıştırın.
  • Armutlardan birini irice rendeleyin ve yulaf ezmesi ile birlikte hamura ekleyin. Hazırladığınız hamuru kalıplara dökün.
  • Kalan armutları ayıklayıp dilimleyin. Dilimleri hamurların üzerine yerleştirin. 175˚C ısıtılmış fırında pişirin.