HIZLI DESTEK
Malzemeler
- 240 gr Ustam Krema
- 350 gr un
- 150 gr toz şeker
- 2 adet yumurta
- 8 adet armut
- 4 yemek kaşığı limon suyu
- 2 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 60 gr yulaf ezmesi
- Bir tutam tuz
Hazırlanışı
- Armutları soyun, üzerine limon suyu sürün.
- Ustam Krema’yı şeker ve tuz ile çırpın, içine yumurtayı katın. Kabartma tozu ilave ettiğiniz unu ekleyip karıştırın.
- Armutlardan birini irice rendeleyin ve yulaf ezmesi ile birlikte hamura ekleyin. Hazırladığınız hamuru kalıplara dökün.
- Kalan armutları ayıklayıp dilimleyin. Dilimleri hamurların üzerine yerleştirin. 175˚C ısıtılmış fırında pişirin.