HIZLI DESTEK
Malzemeler
Malzemeler
- 100 g Ustam Ayçiçek
- 500 g Ultra Ustam
- 1 kg un
- 100 g pudra şekeri
- 100 g kakao
- 100 g pralin
- 300 g yoğurt
- 5 g kabartma tozu
- 5 g vanilin
İçi için:
Hazırlanışı
- 500 g Ultra Ustam, pralin ve çikolatayı oda sıcaklığına getirin.
- Mikserde Ultra Ustam, un, kakao, pudra şekeri, kabartma tozu ve vanilini karıştırın.
- Bu karışımın üzerine 100 g Ustam Ayçiçek, pralin, yoğurt ekleyerek ele yapışmayan bir hamur elde edin.
- Hamuru 1 saat dolapta dinlendirin.
- Dinlenen hamuru 30-40 gram arası olacak şekilde eşit parçalara ayırın.
- Tezgahı unlayıp merdane yardımıyla hamur parçalarını yuvarlak şekilde açın.
- İçine bomba pralin ekleyin.
- Hamuru kapatıp, ters çevirip tepsiye dizin.
- 160-165 derece dinamik (önceden ısıtılmış) fırında 12 dakika pişirin.
- Servise hazır, afiyet olsun.