HIZLI DESTEK

MANTARLI KESELER

Malzemeler

  • 1 kg Ultra Ustam ile hazırlanmış tart hamuru
  • 50 gr Ustam Catering Paket Margarin
  • 500 gr kıyma
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarmısak
  • 250 gr çemensiz pastırma
  • 500 gr mantar
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

  • Rendelenmiş gravyer peyniri, soğan ve sarmısağı ayıklayın. Ustam Catering Paket Margarin’de kavurun. Kıymayı katıp kavurmaya devam edin.
  • Mantarları kıyıp karışıma katın. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
  • Ultra Ustam ile hazırlanmış tart hamurunu açıp tırtıllı kalıpla 7-8 cm çapında daireler kesin. Kalıplara yerleştirin. Ortasına hazırladığınız içi koyun.
  • Üzerine pastırma parçalarını yerleştirip 180 ˚C ısıtılmış fırında pişirin.
  • Üzerine rendelenmiş peynir serpip servis yapın.