Yumurta, şeker ve vanilyayı şeker iyice eriyene kadar çırpın. Daha sonra, Ultra Ustam’ı katıp çırpmaya devam edin. Ayrı bir kaba unu ve kabartma tozunu birlikte eleyin. Elediğiniz unu hazırladığınız karışıma yavaş yavaş katın ve karıştırın. Yuvarlak kek kalıbınızı yağlayarak karışımı kalıba alın ve 150˚C ısıtılmış fırında pişirin.
Kuvertürü benmaride eritin. İçine Ustam Krema ve kremayı katın.
Yaban mersininin ¼’ünü mikserden geçirip kremaya ekleyin.
Pandispanyayı ortadan ikiye bölün ve hazırladığınız kremanın yarısını pandispanya diliminin üzerine koyun. Kalan yaban mersininin yarısını kremanın üzerine dizin ve diğer pandispanya tabakasıyla kapatın.
Kalan tüm krema ile pastanın üzerini kaplayıp soğumaya bırakın. Kıyılmış fildişi kuvertür parçaları, kalan yaban mersini ve vanilyalı sos ile dekore edip servis yapın.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.