Hamur için un, toz badem, toz şeker, Ultra Ustam ve bir tutam tuzu bir kaba alın. Tüm malzemeyi ekmek kırıntısı kıvamına gelene dek karıştırın. Yumurta sarısını ve 4 yemek kaşığı soğuk suyu ekleyin. Hamur haline gelene kadar azar azar su ekleyerek yoğurun. Hamuru streç film ile kaplayın ve 30 dakika derin dondurucuda dondurun.
10 cm çapındaki tartölet kalıbını hafifçe yağlayın. Hamuru 3 mm kalınlığında hafif unlanmış bir yüzeyde açın. 12 cm çapında kesin ve kalıplara yerleştirin. Hamurun tabanını çatalla delin ve 10 dakika derin dondurucuda bekletin. Fırını 200˚C ısıtın.
Ustam Krema’yı yumuşatın. Yumurta, toz şekeri ve limon suyunu benmaride krema kıvamına gelene dek 5-6 dakika mikserle çırpın. Ustam Krema ve taze kutu peyniri ekleyin. Orman meyvelerini kalıplara yerleştirip üzerine dolgu kremasını paylaştırın.
Önceden 200˚C ısıtılmış fırında pişirin. Üzerlerine pudra şekeri serpip ılık olarak servis edin.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.