Hamur için gerekli olan tüm malzemeyi miksere alarak orta derecede homojen ve pürüzsüz bir karışım elde edene kadar yoğurun.
Elde etmiş olduğunuz hamuru mikserden çıkartarak 10 dakika tezgah üzerinde dinlendirin
Dinlenmiş olan hamuru 30-40 gr lık parçalar şeklinde porsiyonlayın
Porsiyonlamış olan hamurları; elinizle fitil haline getirin, elinizin ortasında iki ucunu birleştirerek burgu haline getirin
Üzeri için; burgu haline getirilmiş olan hamurları önce ayrı bir şekilde hazırlanmış su ve pekmez karışımına, daha sonra ise susama batırarak tepsiye yerleştirin
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.