Böreğin hamurunu hazırlamak için Ultra Ustam, un, tuz, yumurta ve limon suyunu yoğurup dinlenmeye bırakın. Dinlenen hamurdan 12 beze hazırlayın. Bezelerin üzerine nemli bir bez örtüp tekrar dinlendirin.
Dinlenmiş olan 10 bezeyi tezgah üzerinde 40-50 cm olacak şekilde, 2 tanesini ise tepsi boyutunda oklava yardımı ile açın
Ocakta kaynamakta olan su-tuz karışımına hamurları teker teker atın ve yarı pişme derecesinde sudan çıkartarak süzme kalburunun üzerine koyun
Daha önce tepsi boyutunda açmış 1 adet olduğunuz yufkayı tabanı Ustam Baklava ile yağlanmış tepsiye döşeyin
Suda haşlamış olduğunuz hamurları buruşuk bir şekilde tepsi içerisine boyutlarını ayarlayarak koyun. Her sıralamadan sonra Ustam Baklava yağını fırça ile hamurların üzerine serpiştirin ve üzerine peynir ve maydanozla hazırlamış olduğunuz harcı koyun
Aynı şekilde 2. katı da tamamladıktan sonra 1 adet yufka ile tepsinin üzerini kapatın. Üstüne fırça yardımı ile Ustam Baklava yağını sürün
Hazırlamış olduğunuz su böreğini 180 derece ısıtılmış fırında takip ederek 20 dakika pişirin
Pişme esnasında hamurun tabanı kızardıktan sonra fırından çıkartın ve hamuru ters-yüz yaparak 10 dakika daha pişmeye bırakın.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.