HIZLI DESTEK
Malzemeler
- 125 gr Ultra Ustam
- 310 gr un
- 40 gr toz badem
- 90 gr toz şeker
- 300 gr portakal marmeladı
- 250 ml süt
- 2 adet yumurta
Süslemek için:
Hazırlanışı
- Unu bir kaba alıp ortasını çukurlaştırın. Toz bademi ve toz şekeri karıştırıp unun ortasına koyun.
- Ultra Ustam’ı portakal marmeladı ile mikserde karıştırın. Yumurta ve sütü diğer tarafta çırpıp portakallı karışıma ekleyin. İyice karışmasını sağlayın.
- Daha sonra unlu karışımı Ultra Ustam’lı karışıma katın.
- Tüm malzemeyi spatula yardımı ile karıştırarak homojen hale getirin. Kağıt kalıplara dökün.
- Kalıpların açılmaması için resimdeki gibi bağlayın. 180 ºC ısıtılmış fırında pişirin. Portakal şekerlemesi serpip servis yapın.