HIZLI DESTEK

KURABİYE PASTA

Malzemeler

Hamur için:

  • 500 gr Ustam Krema
  • 300 gr pudra şekeri
  • 120 gr nişasta
  • 2 adet yumurta
  • 900 gr un

Dolgu için:

  • 1 kg krema
  • 1 kg fildişi kuvertür

Süslemek için:

  • Çilek
  • Yaban mersini
  • Frambuaz
  • Frenk üzümü
  • Pembe krema

Hazırlanışı

  • Ustam Krema ve pudra şekerini mikserin düşük hızında krema kıvamı alana kadar karıştırın. Karıştırmaya devam ederken tek tek yumurtaları ekleyin. Daha sonra un ve nişastayı katıp hamur haline getirin.
  • Hamuru şeffaf folyoya sararak buzdolabında 1 saat dinlendirin.
  • Dinlenen hamuru merdane ile açıp kalp şeklinde kalıpla kesin. 3 adet kalp elde edin.
  • Kalp hamurları 175C° ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
  • Dolgu için kremayı kaynatın. İçine fildişi kuvertürü ekleyin. Kuvertür eriyinceye kadar karıştırın.
  • Pişen hamurların arasına krema sıkıp üst üste koyun. Üzerini meyveler ve gül şekli verdiğiniz krema ile süsleyip servis yapın.

AçmaKruvasan