Ustam Krema ve toz şekeri hafifçe çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyip çırpmaya devam edin. Daha sonra portakal şekerlemesi portakal suyu, un ve toz bademi katın.
Önceden 160°C ısıtılmış fırında pişirin.
Krema için verilen tüm malzemeyi karıştırın. Pastanın üzerini kaplamak için bir kısmını ayırın.
Diğer tarafta 2800 gr yaban mersinini doğrayın. Pudra şekeri ve yaban mersini marmeladı ile karıştırın. Bir süzgece alıp suyunu süzdürün.
Pişirdiğiniz keki enlemesine ortadan ikiye kesin. Alt parçayı servis tabağına alın. Üzerine hazırladığınız kremanın yarısını sürüp yaban mersinli dolguyu yayın. Yaban mersinlerinin üzerine kalan krema koyup kalan kekle üzerini kapatın.
Ayırdığınız kremaya süzdüğünüz yabanmersinlerinin suyunu sadece renk verecek kıvamını bozmayacak kadar ekleyin.
Pastanın üzerini dekoratif bir şekilde resimdeki gibi kaplayın. Son olarak üzerine hindistancevizi serpip ayırdığınız yaban mersinleri ile dekore edin.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.